skip to Main Content

Tarieven

Ik bied verschillende mogelijkheden tot counselling aan. Van vooraf opgestelde trajecten tot op maat gemaakte programma’s en losse sessies. Omdat begeleiding iets heel persoonlijks is, bied ik de kennismaking altijd gratis en vrijblijvend aan. Als blijkt dat het voor beiden goed voelt, plannen we de counselling. Onze klik kan namelijk een bepalende factor zijn voor het slagen van de behandelingen. Ben je vooraf al benieuwd hoe het traject er ongeveer uit komt te zien?

Lees meer over mijn werkwijze

Header praktijk Esti Helpt

Counselling op maat

Jij bent welkom! Tijdens de consulten, zullen we je situatie en verwachtingen verder verkennen. Ik kijk verder dan de eetstoornis en stem de counselling hierop af.

Consult 1 uur – € 80,00 ( deels vergoeding aanvullende verzekering mogelijk, afhankelijk van verzekeraar)

Doorbreek obsessief sporten

Hoe kun je weer op een gezonde manier sporten en het plezier terugvinden, zonder dat het een blijvende obsessie wordt? In dit traject maken we de eerste doorbraak door de achterliggende patronen op te sporen. Vervolgens bekijken we wat sporten in jouw leven betekent en stellen we een plan op hoe je van MOETEN sporten naar MOGEN sporten kan gaan. 

Traject (5 sessies van 1,5 uur ) – € 525,00

Hierna zijn losse sessies bij te boeken

Drie Maanden Programma

Aan de hand van haar LEVEN-methode®, boek en succesvolle Bevrijd Jezelf® – drie maanden programma help ik je jezelf bevrijden van eetbuien, boulimia, eetstoornis en/of obsessie voor gewicht, sporten en eten. Daarbij werken we zowel aan het normaliseren van je eetpatroon als aan de onderliggende problemen. Tijdens een kennismaking kijken we samen of het 3 maanden traject bij jou past.

Drie Maanden Programma (7 sessies van 75min en e-mail feedback) – € 896,00

Zorgverzekering

Goed om te weten: een deel van mijn counselling (psychosociale therapie) wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent met vergoeding voor alternatieve / complementaire geneeskunde of alternatieve zorg. Wil je weten of jouw aanvullende verzekering dit vergoedt? Klik hier voor een overzicht en neem contact op met je eigen zorgverzekering voor meer informatie.

Persoonsgebonden budget (PGB)

Het persoonsgebonden budget (pgb) is een subsidie van de overheid waarmee mensen naar eigen behoefte zorg in kunnen kopen. Dit is bedoeld voor mensen die door ziekte een beperking of gebrek bepaalde zorg nodig hebben. Het is mogelijk om een persoonsgebonden budget in te zetten voor counselling. Controleer hier of je in aanmerking komt voor het persoonsgebonden budget.

Consult bij Esti Helpt

Neem contact op

Kan ik je helpen? Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend kennis te maken met elkaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

esti-helpt-kennismaking

1. Kennismaking

Mijn begeleiding is heel persoonlijk en daarom is de kennismaking een belangrijk onderdeel. Ik vind het van belang dat jij je op je gemak voelt. De therapeutische relatie is een belangrijke factor die bepalend kan zijn voor het slagen van je behandeling. De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Volgende pijler

esti-helpt-intake

2. Intake

Als het voor beiden goed voelt, plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek praten we over wat precies je klachten zijn, hoe je die ervaart, op welke vlakken in je leven deze klachten je belemmeren en wat je graag zou willen veranderen. Ook mag jij je verwachtingen uitspreken. Denk hierbij aan de frequentie dat je zou willen afspreken. Het kan zijn dat je deze (nog) niet zo goed weet; dit is niet erg.

Volgende pijler

Consult bij Esti Helpt

3. Counselling

Tijdens de counselling, zullen we je situatie en verwachtingen verder verkennen. Ik kijk verder dan de eetstoornis en stem de coaching hier op af. Ieder mens is uniek en daarmee ook elke eetstoornis. Door de eetstoornis vanaf de kern aan te pakken worden patronen en overtuigingen zichtbaar gemaakt en met respect doorbroken, waardoor er ruimte ontstaat om nieuw, passend gedrag eigen te maken wat een positieve invloed heeft op de kwaliteit van je leven.

Volgende pijler

esti-helpt-methode

4. Methode

Tijdens de counselling consulten werk ik met verschillende methodieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie, en zet ik de kracht van mijn eigen herstelervaring in. Dit integreer ik in onze gesprekken en opdrachten. Ze sluiten aan bij jouw doelen en het traject van je herstel. Het kan ook zo zijn dat ik dit inzet tijdens een wandeling of lichaamsgerichte oefeningen.

Volgende pijler

esti-helpt-locatie

5. Locatie

In mijn praktijk aan huis is een warme sfeer gecreëerd, waar iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen. Bovendien ligt de praktijk aan de rand van het bos, waardoor het zich perfect leent om samen een wandeling te maken als je daar behoefte aan hebt. Een consult bij jou thuis of telefonisch kan natuurlijk ook als je dat fijner vindt.

Maak een afspraak

Back To Top